Veel magazijnen vereisen opslag van palletmaterialen gesorteerd op verschillende sku-nummers. In de meeste gevallen hebben deze magazijnen directe en snelle toegang tot elke pallet voor elke afzonderlijke SKU nodig om de voorraad te beheren. Voor deze voorzieningen adviseren wij gebruik te maken van bestaande bulkopbergstelling. Deze rekken kunnen gebruikt of nieuw worden gekocht en kunnen natuurlijk in enkele diepte of dubbele diepte worden gebouwd. Dubbele diepe opbergstelling is ideaal voor krappe ruimtes waar pallets aan weerszijden van het gangpad voor elkaar moeten worden geplaatst.

Live Bulk opbergstelling

In andere gevallen moeten magazijnen met bederfelijke artikelen (bijv. kruidenierswaren of geneesmiddelen) mogelijk snel pallets uit een stellingsysteem verwijderen. Voor deze bedrijven zijn live bulk sopbergstelling vaak de sleutel tot ruimtebeheer en time-to-market-efficiëntie. Het live-opslagsysteem maakt gebruik van door zwaartekracht hellende doorrolstellingen waarmee pallets met een gecontroleerde en voorspelbare snelheid over dekken kunnen schuiven. Dit zorgt voor een veilige en snelle verplaatsing van pallets, een opmerkelijke tijdsbesparing wanneer de punch-out-tijden komen, en taken worden vroeg voltooid zonder dure overuren.

Drive-In Bulk opbergstelling

Voor magazijncentra met een hoog aantal pallets per artikeltype en een lage omzet van homogene producten, kunnen aandrijfeenheden efficiënt tot 85% van de voorheen verspilde opslagruimte consolideren. Een manier om dit te bereiken met drive-in bulkopbergstelling is door de gangpadruimte tussen de stellingen te elimineren, zodat de stellingen zelf plaats kunnen bieden aan evenveel itemtypes als de laadpaden. Nogmaals, deze systemen kunnen worden gebouwd met gebruikte of nieuwe componenten en kunnen worden ontworpen om vanaf één kant of zowel van voren als van achteren te worden benaderd.

Pushback Mass opbergstelling Systeem

Als uw magazijn al naadloos is met te veel producten die te slecht georganiseerd zijn, is pushback bulkopbergstelling de ideale ruimtebesparende manier om extra tijdmanagementvoordelen te bieden. Dit komt omdat specialisten op het gebied van materiaalbehandeling deze rekken bouwen met trolleys die op licht hellende rollende rails bewegen. Wanneer u het ene uiteinde van de pallet verwijdert, schuift het andere uiteinde iets naar beneden om de opening te vullen. Gemakkelijk laden en lossen van goederen vanuit het middenpad.

Mobiel bulkopslagrek

Mobiele bulkopslagrekken zijn doorgaans vereist wanneer een magazijn het aantal gangpaden tussen de rekken moet verminderen, de totale capaciteit moet vergroten en individuele en directe toegang tot elke pallet moet behouden. Dit type reksysteem is gebaseerd op een gemotoriseerde basis met elektronische mobiliteits- en veiligheidsvoorzieningen die handmatig of op afstand vanaf een computer kunnen worden bediend.

Bekleed rek voor massaopslag

Deze bulkopslagrekken noemen we een gigant in de wereld van palletstellingen. Het is zo groot als het magazijn zelf, want het kan worden gebouwd voordat het wordt gebouwd. In feite zijn de meeste van deze grootschalige opslagsystemen in feite verbonden met het frame en het dak van het gebouw, aangezien ze later rond de rekken worden gebouwd.

Het is niet ongebruikelijk dat leveranciers van material handling 30 meter hoge Clad-Rack-systemen bouwen. Deze systemen kunnen ook worden gebouwd in traditionele rackontwerpen of drive-in rackontwerpen, afhankelijk van de behoeften van de klant en de industrie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may also like