Er zijn veel redenen om hijama-therapie te ondergaan. Als je op zoek bent naar een overtuigende lijst met redenen, dan is dit waarom hijama een goede zaak is.

1- Pijnverlichting
Wat zijn mijn opties voor snellere pijnverlichting?

Of het nu een oliemassage is of gewone pijnstillers, soms is het ondraaglijk.

Pijn kan elk deel van het lichaam aantasten.

Of het nu gaat om rugpijn, migraine of ischias, Hijama Amsterdam kan pijn verlichten. Hijama werkt om pijn te verlichten door het gevoel van pijn te verminderen.

Hijama werkt door in te werken op sensorische zenuwen in de huid die de pijnreactie van het lichaam veranderen. Het verbetert ook het zuurstofgehalte in het bloed en maakt hijama gunstig voor pijnverlichting. Dit komt omdat zuurstofarme weefsels pijn in het lichaam veroorzaken.

Lees meer over tips om het zuurstofgehalte in het bloed te verhogen.

2- Verwijdering van gifstoffen uit het bloed
Om gifstoffen uit het bloed te verwijderen, drink abc detox of gebruik xyz-kruiden.

Dit is waarschijnlijk een algemeen advies dat je hier krijgt over het verwijderen van gifstoffen uit je bloed.

Dit komt omdat de overbelasting van het lichaam de dagelijkse processen van het lichaam kan beïnvloeden en de gezondheid op vele manieren kan beïnvloeden.

Hijama kan echter helpen om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zuigende werking tijdens hijama die bloedgifstoffen dichter bij de weefsels trekt. Deze gifstoffen bevinden zich dichter bij het huidoppervlak, waar ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Ja, hijama kan je lichaam vrijer maken van gifstoffen.

3- Het chronisch vermoeidheidssyndroom verlichten
Gebrek aan energie, slaapproblemen, geheugen- en denkproblemen, lange hersteltijden na blessures… Dit kunnen allemaal tekenen zijn van het chronisch vermoeidheidssyndroom.

Het komt heel vaak voor en kan verschillende oorzaken hebben, van infecties tot hormonale onevenwichtigheden in het lichaam. Maak je geen zorgen, want hijama-voordelen zijn hier gegarandeerd.

Hijama is een van de uitstekende behandelingen voor chronisch vermoeidheidssyndroom. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hijama de symptomen van chronisch vermoeidheidssyndroom verlicht.

4- Bevorder een gezonde huid
Samen met alle andere hijama-voordelen is hijama ook geweldig voor je huid.

Ja, je hebt me goed gehoord.

Ik heb het over gezichtscupping, waarbij hijama-cups op de huid worden geplaatst. Hijama wordt veel gebruikt voor de gezondheid van de huid. Facecupping kan helpen:

Helpt de huidskleur te verhelderen
Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels en littekens op de huid.
Reguleert de productie van huidolie
Minimaliseer zwelling
goed voor de toon van het gezicht
Verbetert de productie van collageen.
Om al deze redenen helpt Hijama een gezonde huid te bevorderen zonder blauwe plekken op de huid achter te laten.

5- Verbeter uw geestelijke gezondheid

Heb je last van angst of stress?

De voordelen van hijama zijn niet beperkt tot huid of ischias!

Het is ook goed voor je mentale gezondheid.

Ja, het verlicht de tekenen en symptomen van angst en depressie. Je kunt hersenmist verwijderen door hijama te gebruiken. Het vermindert met name de spanning in de spieren van het hoofd, de schouders en de rug. Het zorgt er ook voor dat het lichaam stoffen afgeeft die een gunstig effect hebben op de hersenactiviteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like