Teeth Whitening Gel – De slimme manier om tanden witter te maken

Als u op zoek bent naar tanden bleken, bent u waarschijnlijk al begonnen met het verzorgen van uw tanden. Regelmatige bezoeken aan de tandarts en twee keer per dag je tanden poetsen kunnen een impact op je leven hebben gehad. Er zijn echter een paar manieren waarop u in minder tijd helderdere tanden kunt krijgen. Gels voor het bleken van tanden hebben bewezen zeer effectief te zijn en worden in het hele land in bulk gekocht.

Gels voor het bleken van tanden bevatten een bleekmiddel (meestal peroxide) dat helpt bij het verwijderen van vlekken en vergelende vuillagen op de tanden. Er zijn bepaalde gels die geen peroxide gebruiken en geen blekende ingrediënten bevatten. Deze gel wordt alleen gebruikt om vlekken van tanden te verwijderen. Sommige gels geven geweldige resultaten en kunnen vlekken van tandglazuur verwijderen.

Sommige Wittenende gels worden ook gebruikt voor kortdurend bleken. Deze acties duren 15 of 20 minuten. De tanden worden blootgesteld aan gel en laserlicht. Een meter wordt gebruikt om het tandvlees te bedekken en eventuele spleten af te dichten om te voorkomen dat de laserstraal de binnenkant van de mond binnendringt. De meeste gels die tegenwoordig op de markt zijn, bevatten carbamideperoxide, glycerine, water, natriumhydroxide, EDTA, pepermunt en sacharine uit natrium. De combinatie van al deze chemicaliën vormt een uitstekend middel voor het bleken van tanden.

Gels voor het bleken van tanden zijn in de handel verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Raadpleeg echter uw arts voordat u een bleekgel koopt. Er zijn verschillende soorten bleekgels beschikbaar en uw tandarts zal u de perfecte gel aanbevelen op basis van de aard van uw tanden. Er was een tijd dat gels fluoride bevatten, maar studies hebben aangetoond dat fluoride schadelijk kan zijn voor tanden, en gels voor het bleken van tanden zijn sindsdien fluoridevrij.

Mensen verkleuren vaak op hun vijfentwintigste, hetzij om te roken of om andere redenen. Gekleurde tanden weerspiegelen uw persoonlijkheid en maken u bewust op sociale bijeenkomsten. Als je op zoek bent naar een snelle manier om vlekken te verwijderen, dan is een bleekgel de beste keuze.

Als u deze gel 1-2 weken gebruikt, worden uw tanden aanzienlijk helderder. Dit is waarschijnlijk de reden waarom deze gel zo hoog aangeschreven staat bij tandartsen over de hele wereld. Het is zeer nuttig en effectief bij correct gebruik.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *