Redenen om te proberen voor een natuurlijke bevalling

Vrouwen hebben veel redenen om zich voor te bereiden op een natuurlijke bevalling. Sommige redenen zijn fysiek, sommige zijn emotioneel en sommige kunnen alleen als spiritueel worden geclassificeerd. Als je je opties voor de bevalling hebt afgewogen, weet je dat het moeilijk kan zijn om de redenen om verschillende manieren te proberen in evenwicht te brengen. De volgende lijst met de meest voorkomende redenen waarom vrouwen voor een natuurlijke bevalling kiezen en wat dit voor hen betekende, kan u helpen uw gedachten te verduidelijken en u een stap dichter bij het nemen van uw beslissingen te brengen.

Natuurlijke bevalling vermindert de risico’s voor moeder en baby aanzienlijk “Ik wist dat er mogelijke bijwerkingen en risico’s waren, ook al waren ze klein. Ik vond het niet prettig om risico’s toe te voegen die er niet hoefden te zijn.” Het gebruik van medicijnen tijdens de bevalling voegt risico’s toe die anders niet aanwezig zijn bij de geboorte. Sommige moeders kiezen er gewoon voor om die risico’s niet toe te voegen en medicijnen te vermijden om de Voorbereiden bevalling te veranderen, tenzij er een noodgeval is.
Je lichaam heeft minder om van te herstellen bij Natuurlijke Bevalling “Bij mijn eerste kind heb ik een keizersnede gehad. Ik kon de hersteltijd niet nog een keer meemaken, niet met twee kinderen. Ik moest natuurlijk bevallen.” Een keizersnede is een grote buikoperatie en kan het de eerste weken na de bevalling moeilijk maken om voor uw baby te zorgen. Na een vaginale bevalling met medicijnen moet je lichaam herstellen van de bevalling en de medicijnen uit je systeem verwijderen. Afhankelijk van de timing van uw medicijnen, moet uw baby mogelijk ook enkele medicijnen uit zijn systeem verwijderen. Een natuurlijke bevalling geeft jullie allebei de beste kansen op een spoedig herstel.

Minder risico op andere ingrepen “Toen ik om een ruggenprik vroeg, besefte ik niet dat ik in bed zou worden gestoken met een infuus, aangesloten op de monitor. Toen, omdat ik niet kon lopen, werd ik gekatheteriseerd. Door de Toen mijn baby werd geboren, had ik een zuurstofmasker op, de bloeddrukmanchet zat altijd om mijn arm en ze schakelden me over op een interne monitor. Er kwamen zoveel slangetjes uit dat mijn man bang was om me aan te raken. Ik zal niet doe dat nog een keer.” Het gebruik van medicijnen voor pijnverlichting vereist enkele ingrepen, zoals de externe foetale monitor en een infuus. Bovendien verhoogt het gebruik van medicijnen uw kansen op andere ingrepen zoals katheterisatie, gebruik van pitocin, pincet en vacuümextractie.

Medicijnen zijn er als je ze nodig hebt “Ik dacht dat het geen kwaad kon om het te proberen, dus ik leerde alles wat ik kon en oefende de comforttechnieken. Ik wist dat de pijnstillers er waren als ik ze nodig had, maar het bleek dat ik dat niet deed .” Voorbereiding op een natuurlijke bevalling betekent niet dat je zonder medicijnen moet bevallen, maar zonder het leren van natuurlijke bevallingstechnieken zullen je enige pijnbeheersingsopties beperkt zijn tot wat het ziekenhuispersoneel kan doen, wat waarschijnlijk alleen medicijnen zijn.
Natuurlijke bevalling helpt je te leren werken met je lichaam “Mijn zus was zo afgestemd op haar lichaam tijdens de bevalling, ze leek precies te weten hoe de baby haar nodig had om te bewegen. Ze lijkt nog steeds beter te begrijpen wat haar lichaam nodig heeft dan wie dan ook. weet het. Ik wil zo leren luisteren naar mijn lichaam.” Het proces om zonder medicatie door de bevalling heen te werken, vereist luisteren naar en reageren op de signalen die je lichaam je geeft. Om zich voor te bereiden, beginnen vrouwen die signalen tijdens de zwangerschap te leren lezen en velen beginnen het instinctief te doen, zodat ze doorgaan nadat hun baby is geboren.

Natuurlijke bevalling kan je helpen kracht te vinden waarvan je niet wist dat je die had. Ik realiseerde me dat ik mezelf nooit genoeg krediet heb gegeven. Ik kan meer dan mensen me ooit vertelden dat ik kon.’ In plaats van fysieke kracht, vereist een natuurlijke bevalling een emotionele en mentale kracht om niet op te geven. Voor veel vrouwen is de bevalling de eerste keer dat ze zo’n uitdaging ervaren.
Natuurlijke bevalling laat je arbeid ervaren zoals de natuur het bedoeld heeft. “Als de bevalling echt zo erg zou zijn, zouden er nooit kinderen zijn. Bevallen is niet zo erg, pas als we eraan knoeien wordt het slecht. De natuur heeft een systeem gecreëerd dat werkt.” Het vrouwelijk lichaam is uniek ontworpen om te bevallen. De baarmoeder trekt samen en duwt de baby tegen de baarmoederhals, die zachter wordt en zich terugtrekt rond het hoofd van de baby. Wanneer de baby in het geboortekanaal valt, strekt de vagina zich uit en ontvouwt zich om de baby door te laten.
Natuurlijke bevalling kan een plezierige ervaring zijn “Zeggen dat het pijnloos was, doet het zelfs geen recht. Ik werkte en bewoog bij elke wee. Het voelde goed, al mijn geslachtsdelen deden wat ze moesten doen.”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *