Nutella Brigadeiro: Deze populaire variant verwisselt het cacaopoeder voor Nutella, een hazelnootpasta, voor een heerlijke en romige draai aan het klassieke recept.

Nutella brigadeiro is een heerlijke en romige variant van het klassieke Braziliaanse dessert dat het cacaopoeder verwisselt voor Nutella, een populaire hazelnootpasta. Deze variatie is een geweldige manier om een ​​rijke en heerlijke smaak toe te voegen aan het traditionele recept en zal zeker een hit worden bij iedereen die van Nutella houdt.

Om Nutella brigadeiro te maken, begin je met het smelten van de boter in een steelpan op middelhoog vuur. Zodra de boter is gesmolten, voeg je de gezoete gecondenseerde melk en Nutella toe en roer je tot het mengsel glad is. Dan blijf je roeren tot het mengsel dikker wordt en begint weg te trekken van de zijkanten van de pan. Op dit punt haal je het mengsel van het vuur en laat je het afkoelen.

Zodra het mengsel koel genoeg is om te hanteren, kun je beginnen met het in kleine balletjes te rollen. Om de Nutella brigadeiros af te maken, rol je ze in gehakte hazelnoten of laat je ze naturel, afhankelijk van je voorkeur. Het resultaat is een rijk en romig dessert met een heerlijke en nootachtige smaak dat zeker in de smaak zal vallen bij iedereen die van Nutella houdt.

Nutella brigadeiro is een geweldig dessert om op feestjes en speciale gelegenheden te serveren, omdat het gemakkelijk te maken is en van tevoren kan worden bereid. De Nutella voegt een rijke en heerlijke smaak toe aan het dessert, waardoor het een onweerstaanbare en heerlijke traktatie wordt voor iedereen met een zoetekauw.

Er zijn veel manieren om Nutella brigadeiro naar eigen smaak aan te passen. U kunt bijvoorbeeld een vleugje vanille-extract aan het mengsel toevoegen om de smaak te versterken. Je kunt ook gehakte noten of geraspte kokos aan het mengsel toevoegen voor extra textuur en smaak.

Nutella brigadeiro is een veelzijdig en heerlijk dessert dat zeker in de smaak zal vallen bij iedereen die van de rijke en nootachtige smaak van Nutella houdt. Of je er nu alleen van geniet of als basis gebruikt voor andere op Nutella geïnspireerde desserts, Nutella brigadeiro is een dessert dat je keer op keer wilt maken.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *