Als u vlekken zoals roest of olie in beton of patio heeft, als u een binnenplaats hebt waar een auto of stalen stoel een tijdje zit, moet u mogelijk sterker zijn dan zeep-, water- en scrubborstels. Ik heb chemicaliën nodig om het doel te krijgen, en ik zal je vertellen wat er met mij is overkomen.

Eerst wil ik hier veilig voor zijn, dus als je per ongeluk chemicaliën op je huid krijgt, zorg er dan voor dat je een Terras reinigen of slang in de buurt hebt. Als je het eenmaal hebt en een paar goede rubberen handschoenen hebt, is je een bekende reinigingsverbinding nodig. Maar laten we eens kijken wat je hebt.

Strooi het oppervlak om stof uit het oppervlak van de betonnen binnenplaats te verwijderen. Desalniettemin is er een EFW -vlek die koppig en extra werk vereist. Mijn moeder had gelijk. De beste manier is om het gebied schoon te maken wanneer de vlek vers is. Klei zal gemakkelijk grote lekken absorberen, maar zelfs als het lek een tijdje aanwezig is, kan het worden bedekt met klei om veel vloeistoffen te absorberen. Sta 30 minuten op de klei, veeg het en gooi het correct weg.

Een van de meest voorkomende vlekken is motorolie of olie van beton. Krijg heet water in vlekken. Ik wist dat alkalische doekjes geweldige dingen doen. Deze combinatie werkt omdat het heet water de olie opheft en het afbreekbare middel kan worden opgeroepen. Een andere tip is om de was te gebruiken met bleekmiddel. Toen ik op de tegenstrip eindigde, wist ik dat ik een soepel uiterlijk op het beton kon achterlaten. Professionele merken van huisvestingsverbeteringen doen dit niet.

De methode om de roest op het oppervlak van het beton te breken en de binnenplaats is als volgt. Het is een hamburger omdat het diep in het gesmolten beton komt. Verlaag vervolgens de slang om het zuur te verwijderen. Andere roestvlekkenverwijderaars die in de badkamer worden verkocht, kunnen met succes worden gebruikt op het oppervlak van de binnenplaats, dus probeer ze.

Herhaal dit proces indien nodig verschillende keren totdat de vlek verdwijnt. Je hebt misschien wat werk nodig, maar je kunt deze vlek op de garagevloer of op de binnenplaats strooien. En het bleekmiddel kan helpen bij het vormen van vorm- en grondvlekken. Meng het water met één deel in één deel en verlaat de oplossing ongeveer 15 minuten. Over het algemeen verschijnen de vlekken dan met een beetje licht wrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like