Als u last heeft van voortijdige ejaculatie, zijn er een aantal verschillende behandelingsopties die u kunt overwegen. Door uw lichaam van binnenuit te behandelen, worden hormonen en neurotransmitters vaak gereguleerd en in balans gebracht, waardoor een solide platform wordt gecreëerd voor andere technieken en als aanvulling op psychotherapiesessies.

Als het gaat om wat Lorazepam kopen in je lichaam krijgt, kijk je naar natuurlijke supplementen of kun je kiezen voor medicatie. Uiteindelijk beweren beide benaderingen hetzelfde te doen, namelijk het serotoninegehalte in de hersenen verhogen. Het gebruik van natuurlijke supplementen geeft je lichaam de kans om zijn reserves op natuurlijke wijze op te bouwen, terwijl antidepressiva een meer invasieve aanpak hanteren. Natuurlijke supplementen die ingrediënten combineren om het serotoninegehalte te verhogen en tegelijkertijd ontspanning bevorderen om tegelijkertijd angst te verlichten, kunnen zeer effectief zijn. Ze geven het lichaam ook extra energie en kracht om het veel sneller te helpen herstellen van periodes van stress en vermoeidheid.

Antidepressiva zijn alleen op recept verkrijgbaar en na een consult en anamnese met uw arts kunt u in aanmerking komen voor medicatie. Voor antidepressiva heeft u een recept nodig, maar supplementen kunt u eenvoudig zonder medische tussenkomst krijgen. Je moet ook de tijd vinden om de afspraak te maken en dan de wachtkamer trotseren voordat je gezien mag worden. Het innemen van supplementen is snel en gemakkelijk en u hoeft niet te wachten op een medische afspraak voordat u de eerste stappen kunt zetten om voortijdige ejaculatie te overwinnen.

Hoewel zowel supplementen als antidepressiva werken om de serotoninespiegel te verhogen, hebben antidepressiva een veel grotere kans op bijwerkingen. Sommige bijwerkingen kunnen zo ernstig zijn dat u moet stoppen met het innemen van de medicatie. Voor mensen die gevoeliger zijn, kan het even duren, en behoorlijk wat ongemak, voordat je iets kunt vinden dat goed voor je werkt.

Als voortijdige ejaculatie u heeft gestuurd op zoek naar een behandeling om uw kwaliteit van leven te verbeteren, kan het gebruik van antidepressiva deze in sommige gevallen in plaats daarvan verergeren. Sommige mensen melden erge hoofdpijn en andere mensen hebben een verstoord slaappatroon. Een gebrek aan slaap kan angst verergeren en uw energie uitputten, waardoor voortijdige zaadlozing moeilijker te behandelen is. Vermoeidheid en moeheid dragen ook in grote mate bij aan voortijdige ejaculatie. Daarentegen melden zeer weinig mensen bijwerkingen van het nemen van natuurlijke supplementen, omdat het lichaam ze op een natuurlijkere manier kan opnemen.

Andere veel voorkomende bijwerkingen van antidepressiva zijn misselijkheid en duizeligheid, en sommige mensen melden ook wazig zien.

Het gebruik van antidepressiva kan de kwaliteit van uw seksuele intimiteit aantasten, omdat de effecten van de medicijnen u ongevoelig kunnen maken voor het voelen van plezier, wat deel uitmaakt van wat seks zo plezierig maakt. Een slechte reactie op een antidepressivum kan ertoe leiden dat u helemaal geen erectie kunt krijgen of dat u helemaal geen orgasme kunt krijgen. Het kan zijn dat u een totaal verminderd libido heeft en van het ene uiterste van seksuele overgevoeligheid naar heel weinig plezier kunt gaan. Uiteindelijk kunt u het seksuele vertrouwen en plezier verliezen als u niet stopt met het innemen van de medicatie.

Het kan even duren voordat het lichaam gewend is geraakt aan het gebruik van antidepressiva en dat het lichaam voldoende serotoninereserves heeft opgebouwd. Het kan ook even duren voordat de bijwerkingen zijn verdwenen en u kunt zich twee tot drie weken onprettig voelen voordat dat kan gebeuren.

Bovendien is er geen langetermijnonderzoek gedaan naar de effecten van antidepressiva, hoewel duidelijk is dat het een diepgaand effect heeft op het menselijk lichaam. Wetenschappers onderzoeken nog steeds wat langdurige blootstelling aan SSRI’s kan doen, en of het een veilige en duurzame oplossing is voor het omgaan met voortijdige zaadlozing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like