Een origineel cadeau voor je baby?

Hoe zit het met uitpakken en vanuit het hart komen?

Een speciale opmerking voor aanstaande moeders die u kunt toevoegen aan uw babygeschenken:

Een geschenk dat u koopt of met uw eigen handen maakt, is slechts een fysieke weergave van de orginele cadeaus die u uw kind kunt geven.

onvoorwaardelijke liefde

De kern van uw relatie met uw kinderen is liefde. Het is continu, onomstreden en stroomt vrijelijk in beide richtingen. Hoe zekerder uw kinderen zijn in uw liefde, hoe meer zelfvertrouwen ze zullen hebben als ze opgroeien.

zelfvertrouwen

Eigenwaarde, zelfvertrouwen en geloof in zichzelf zijn componenten van eigenwaarde. Uw voortdurende steun, aanmoediging, liefde, bewondering en bewondering zijn net zo belangrijk als het begeleiden en corrigeren van problematisch gedrag bij het ontwikkelen van het solide gevoel van eigenwaarde dat uw kind nodig heeft om emotioneel gezond en gelukkig op te groeien.

waarden en tradities

Uw kinderen zullen uw waarden en overtuigingen herkennen, dus discipline, begeleiding, gezinsbewustzijn en aanmoediging zullen bijdragen aan hun ontwikkeling, dus kies wijs.

levensvreugde

Elke baby vertegenwoordigt de vreugde van het leven op zijn eigen manier, maar jij zult een grote rol spelen bij het beïnvloeden van die vreugde met jouw kijk op het leven. Wees bereid om te onderzoeken en een leuk voorbeeld te geven door uw eigen acties en aanmoediging om de aangeboren passies van uw kind te ondersteunen.

goede gezondheid

Van voor zichzelf zorgen tijdens de zwangerschap tot medische zorg, voeding, onderdak, fysiek veilige en comfortabele huizen, emotionele bescherming en gezinssamenwerking, kinderen kijken naar hun ouders om een omgeving te bieden voor een goede levensbasis.

vaardigheden en capaciteiten

Jonge kinderen leren enorm veel door te spelen. Speel dus met je kind en laat ze socialiseren met andere kinderen. Kinderen leren door jou en anderen te observeren door ervaringen uit het echte leven, verhalen en interacties. Ontdekking is essentieel, dus maak gebruik van kansen om te leren en hun capaciteiten te verkennen en moedig ze onderweg aan.

Dit soort linten zijn een beetje moeilijk te knopen, dus kozen we geschenken die onze wens uitdrukken om betrokken te zijn bij het koesteren van een gezonde en gelukkige jeugd.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *