U kunt duizenden dollars besparen door een coöperatief marketingplan te gebruiken om uw bedrijf op te bouwen. Het is een bekend feit dat adverteren een van de grootste kosten is waarmee u te maken krijgt bij het starten en onderhouden van een bedrijf aan huis. Adverteren is een van de zakelijke kosten waar we niet vaak aan denken als we besluiten een bedrijf te starten.

Hoeveel kost het om reclame te maken voor uw bedrijf?

U kunt gratis adverteren of duizenden dollars uitgeven als u het kunt betalen. Het hangt allemaal af van u en uw advertentiebudget. Gratis adverteren klinkt geweldig, maar wat is er mooier dan gratis? Het belangrijkste om te onthouden is de oude top “het duurste wat je kunt krijgen is die gratis puppy!” Hoeveel kost gratis adverteren? Volgens Marketing Guru Alan Sharpe kunnen zelfs advertenties die gratis lijken kostbaar zijn.

Wat we vaak vergeten bij het aanmelden voor die gratis deals, zijn de kosten om de resultaten van die gratis campagnes te laten groeien. We realiseren ons niet de verborgen kosten die gepaard gaan met advertentiecampagnes. Voer een eenvoudige Google-zoekopdracht naar leads uit en u zult een aantal leadbrokers vinden die leadinformatie aanbieden variërend van 1,50 per lead tot 10,00 of meer. Ik weet zeker dat je het ermee eens zult zijn dat gratis nog steeds erg aantrekkelijk klinkt.

Als u uw eigen gratis leads wilt genereren, moet u een marketingsysteem hebben dat deze leads kan genereren. Deze systemen kosten gemiddeld zo’n 50.00 en genereren 7-10.000 leads per maand. Volgens Alan Sharpe is het gemiddelde responspercentage 1%. Dit betekent dat van de 10.000 namen er 100 op uw reclameboodschap hebben gereageerd. Het vertrouwen in uw contactgegevens is ongeveer 70%, wat betekent dat u 7 van de 10 leads kunt bereiken.

Van de 70 potentiële klanten die u bereikt, komt 20% in aanmerking om uw producten en diensten te kopen. Gekwalificeerd betekent dat u geïnteresseerd bent in wat u verkoopt, in staat bent om te kopen (geld) en klaar bent om actie te ondernemen. net nu! Hierdoor blijven er 14 in aanmerking komende mensen over om het artikel te kopen. De bedrijfsterm is “kan”. Ze zullen niet alle 14 bij u kopen.

Hoeveel kostte gratis adverteren?

Tot nu toe hebben gratis leads ongeveer 3,50 gekost, maar u moet de andere kosten berekenen die gepaard gaan met het koesteren van nieuwe klanten. Laten we het over je tijd hebben. Volgens een Copywriting bureau rapport uitgebracht in 2007, was het mediane gezinsinkomen 48.200, of ongeveer 23 per uur op basis van een normale werkweek van 40 uur.

Hoe lang duurt het om te praten met en in aanmerking te komen voor 70 gratis advertentieresponders?

Hoeveel tijd bent u bereid te besteden aan elk gesprek?

Uren kunnen variëren, afhankelijk van de interesse van elke persoon, maar als u 45 minuten per gesprek toestaat, bedragen de arbeidskosten $ 1207. op uw kans.

Hoeveel meer zou het kosten als u 10.000 leads zou moeten kopen?

Bedenk hoe anders het zou zijn als u toegang had tot een gezamenlijk marketingplan. Collaborative marketing is een advertentie- en promotieprogramma waarbij een fabrikant of distributeur een detailhandelaar helpt bij zijn advertentie-inspanningen.

Deze advertenties worden ook wel coöperatieve advertenties genoemd. Doorgaans garanderen fabrikanten retailers een deel van de advertentiekosten die ze maken, of in sommige gevallen helpen ze het volledige bedrag te betalen.

Zou het niet zoet zijn?

Laten we nu onze verbeelding wat verder uitrekken en een beter scenario bedenken. Wat als bedrijven zouden bijdragen aan onze advertentiebudgetten en coöperatieve marketingprogramma’s zouden aanbieden die ons directe toegang tot ons klantenbestand zouden geven voor een fractie van de kosten van het ontwikkelen van resultaten voor deze bedrijven, in plaats van onze tijd te besteden aan het scheiden van de rommel van het koren? van gratis advertenties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like