De Hitachi VSP-training omvat concepten van het basisniveau tot het geavanceerde niveau. Of u nu een individuele of zakelijke klant bent, we kunnen de inhoud van de training aanpassen aan uw vereisten. En kan deze Hitachi VSP-training op uw tempo regelen.

Hitachi Virtual Storage Platform, ook bekend als VSP, werd voor het eerst opgericht in september 2010. Dit magazijnplatform bouwt voort op het ontwerp van Universal Storage Platform V, dat voornamelijk in 2007 werd uitgebracht. Virtual Storage Platform is de merknaam voor een Hitachi Data Systems-lijn van computer datawarehouse systemen voor machinekamer. Virtual Storage Platform (VSP) magazijnarrangement is het enige echte 3D-escalerende magazijnplatform dat is ontwikkeld voor alle gegevenstypen. Het is het enige bedrijfsmagazijngebouw dat ingrijpend verandert voor prestaties, capaciteit en magazijn met meerdere leveranciers. Wanneer het wordt geïntegreerd met unieke Hitachi Command Suite-beheersoftware, verandert het het datacenter.

Volledige aanpassing van de cursusinhoud van de Hitachi VSP Training is mogelijk voor individuele studenten en voor bedrijven. Hitachi VSP online training is beschikbaar voor individuen en voor bedrijven kunnen we ook het klaslokaal regelen. Neem voor meer informatie over Hitachi VSP-trainingen contact met ons op.

 

E-mail: [email protected]

Bel / WhatsApp: +919035888988

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like