BORSTLIFTTAPE – HOE HET TE GEBRUIKEN EN VOORDELEN

Tegenwoordig gebruiken vrouwen borstlifttape in plaats van beha’s onder hun jurk. Er kunnen zoveel redenen zijn om tape te gebruiken in plaats van beha’s. Het maakt niet uit om welke redenen u tape gebruikt, u moet weten wat de juiste methode is om het vast te maken. Hier in dit bericht heb ik alles behandeld over borstlifttapes.

Redenen om tape op de borst te gebruiken in plaats van beha-

 1. Als je geen beha kunt dragen
  Een reden om de borst te tapen is omdat je geen beha kunt dragen. Je mag het niet dragen omdat je jurk zo is ontworpen. U kunt bijvoorbeeld geen beha’s met bandjes dragen in uw jurk zonder rug. Dit komt omdat de bandjes vanaf de achterkant zichtbaar zijn en je er raar uit zult zien, niemand draagt bh’s binnen zonder rug!

Maar nog steeds zonder een beha te dragen, als u uw borst wilt optillen en de beweging ervan wilt verminderen, kunt u borstlifttape gebruiken.

 1. Maak de borst plat
  Vrouwen die zich willen kleden als een man of cosplay willen doen als een mannelijk personage voor toneelstukken, gebruiken tape om hun borst plat te maken. Ook worden borstlifttapes door dansers gebruikt om beweging van de borst tijdens het dansen te verminderen.
 2. Maak decolleté-
  Borstlifttape wordt gebruikt om decolleté te creëren. Iemand die SMA-borsten heeft en geen decolleté krijgt, kan de tape gebruiken om decolleté te creëren. Ook wordt het door transgenders gebruikt om borsten te laten lijken.
  Welk type borstlifttape is er?
  Een medische boobtape kopen is handig, maar maakt geen gebruik van papieren tape, omdat deze zowel zwak klevend als niet flexibel is. U kunt ook gebruik maken van sportband. Wat u ook besluit te gebruiken, het moet breed genoeg zijn en moet op textieltape lijken. Deze tapes passen het beste bij uw huid en zijn veilig. Een ducttape is riskanter om te gebruiken en kan niet worden gebruikt als je een gevoelige huid hebt.

Zorg er bij het kopen van een borstlifttape voor dat er geen sterke lijm op zit, want als je het verwijdert, kan het pijnlijk zijn. Een stoffen tape die u gebruikt, moet ademend zijn. Dit komt omdat als het niet ademend is, het je huid zweterig maakt.

Afgezien daarvan zorgt u er bij het kopen van een borstlifttape voor dat deze niet luidruchtig is. Dat betekent dat wanneer je knuffelt of je huid ergens tegenaan wrijft, het geen zoemend geluid mag geven zoals plastic tape. Dit kan een beetje gênant zijn. Bekijk daarom de tutorial en gebruik tape op een manier die geen krakende geluiden geeft. Een tape met minder lijm en papier kan luidruchtig zijn.
Tips voor het gebruik van borstlifttapes-

 1. Gebruik allereerst een tepelhoedje om je tepels te bedekken. Je kunt ook tape op je tepel gebruiken, maar doe er dan iets als een klein kussentje of watje overheen om het vast te zetten. Plak de tape niet rechtstreeks op uw tepel.
 2. Zorg er ook voor dat tijdens het tapen de tape niet op het gevoelige gedeelte blijft plakken. Omdat het pijnlijk kan zijn als u de tape verwijdert.
 3. Zorg ervoor dat u niet te veel aan de borst trekt met behulp van borstlifttape, omdat uw borsten er dan boller uitzien.
 4. Vraag het altijd aan een vriend in plaats van zelf op te nemen. Hierdoor kun je het gemakkelijk en goed tapen. Zo kan de ene de borst op zijn plaats houden terwijl de andere hem afplakt.
  Dingen om in gedachten te houden-
  Breng nooit tape aan op een door de zon verbrande huid of een beschadigd lichaamsdeel
  Om te controleren of de tape niet allergisch is voor je huid, kun je een patchtest doen. Dat betekent dat u slechts een klein stukje tape gebruikt om over uw huid te testen.
  De lijm gaat los als je veel zweet. Probeer het gebruik van tape te vermijden als je meer zweterige huid hebt.
  Zorg ervoor dat u de huid droog en schoon maakt voordat u de tape gebruikt, anders kan er vuil in uw huid blijven zitten.
  Een warme douche voordat u de tape verwijdert, maakt de procedure minder pijnlijk en gemakkelijker.
  Als er na het verwijderen van de tape wat kleverige resten op uw huid achterblijven, kunt u er babyolie overheen smeren en zachtjes inwrijven om het te verwijderen.
  Hoe tape je je borst?
  Het tapen van je borst hangt af van de jurk die je draagt. We gaan iets dragen dat laag uitgesneden is, dan heb je het er apart bij nodig. Ik wil een linker maken, dan moet je de borst vasthouden en tape van beneden naar boven, afhankelijk van hoeveel lift je nodig hebt. Hier zijn wat ideeën voor jou!
 5. Boots een borstlift na – knip de vormen van de borstlifttape uit en breng ze aan zoals ze zijn!
 6. Breng stroken tape aan – gebruik de stroken tape om het op een beha te laten lijken. Wanneer je dit idee zonder rug draagt.
 7. U hoeft niet slechts één tape te gebruiken. U kunt de tape ook over de voorgevormde bh-cup gebruiken, omdat deze er gladder uitziet. Je kunt de cups van een oude beha knippen en deze met tape gebruiken om de borst onder elke jurk beter te laten lijken.
  Voordelen van borstlifttape
  Comfortabel-
  Borstlifttapes zijn zeer comfortabel. Het zijn geen beha’s waar je soms in stikt. Ook is er geen knipsel of bandjes zoals bij een beha. De tape is dus helemaal niet pijnlijk als je hem onder de jurk draagt.
 8. Controle stuiteren van de borst-
  Beha’s kunnen het stuiterende effect van de borst niet goed beheersen. Maar door de borst af te tapen, heb je de vrijheid om het stuiteren te beheersen. Je kunt de tape-lagen aanbrengen om de beweging te controleren, als je wilt dat je b
 9. Als je weinig veerkracht of beweging hebt, kun je minder tape gebruiken.
 10. Draag onder elke jurk-
  Bh’s kunnen onder een specifieke jurk worden gedragen. Er zijn ook zoveel beha’s die men volgens de jurk kan kopen. Maar zoveel bh’s kopen is soms best duur. Dat kan met borstlifttape, omdat ze handig zijn om in elk soort jurk te gebruiken. U kunt een enkele tape in elke jurk gebruiken, waardoor deze betaalbaar en veel nuttiger is dan beha’s.

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *