Animatie direct uit tekst is een sensationele hit!

Mensen kijken veel meer naar animatie dan alleen het lezen van artikelen en Nieuws Vandaag online. Voeg een beetje humor toe en mensen zijn er helemaal overheen. Het beste van alles is dat de producenten van deze animatiefilms dingen kunnen zeggen die ze normaal gesproken niet zouden kunnen zeggen vanwege politieke correctheid, en aangezien het een tekenfilm is, hebben ze de vrijheid om de grenzen te verleggen, en jongen doen ze.

Dus hoe ver gaat animatie tegenwoordig? Het gaat misschien iets sneller dan de meeste mensen denken. In feite ben ik nogal opmerkelijk betoverd door wat ik heb gezien. Zie je, als een productieve online artikelschrijver begin ik de waarde te begrijpen van het overbrengen van mijn boodschap door animatie te gebruiken. In slechts een paar items die ik heb geproduceerd, was ik verrast hoe goed de virale marketing online kan zijn.

Vorig jaar werd ik een keer gecontacteerd door een bedrijf in India dat tekst naar tekenfilms converteerde en ze rekenden me per artikel aan, afhankelijk van het aantal woorden. Het was duidelijk dat ik me met artikelen gedwongen voelde om te weigeren, omdat ik liever een nieuwe Corvette, een Hummer-golfkar (in het geel) met vergulde emblemen en kleine lichte vliegtuigen had. Ja, dat zou inderdaad een fortuin kosten.

In feite stond er onlangs een heel interessant artikel in de Wall Street Journal met de titel “Animation Nation – Quickly Made Computer-Generated Cartoons Are Attracting Millions of Viewers Online. Now, Corporations, Advertisers, and Hollywood Executives are Taking Notice,” door Ellen Gamerman gepubliceerd op februari .

Het was interessant dat de Wall Street Journal dit onderwerp en onderwerp had opgepikt en ermee aan de slag ging. En ik was nog meer verrast hoeveel ik leerde, dat ik niet wist. Het is me op dit moment duidelijk dat deze tekenfilmfuncties nog maar net op de scènes zijn verschenen. Beter nog, de software die nu beschikbaar is, kan tekst onmiddellijk omzetten in animatie, zonder te wachten. En hoewel ze momenteel grof en simplistisch zijn, kun je er zeker van zijn dat deze technologie in de toekomst alleen maar beter en robuuster zal worden.

Wat mij betreft is het op dit moment goed genoeg, maar ik kan me in de komende paar generaties van de software alleen maar voorstellen hoe ongelooflijk het zal zijn, en wat een voordeel het zal geven aan degenen onder ons in de dat zijn bereid om het te gebruiken. Een first mover of early adopter van deze technologie zijn, is logisch voor elke online artikelmarketeer. Ik hoop inderdaad dat u dit allemaal wilt overwegen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *