Het huren van een dvd een film te kijken om te volgen tot het verleden, aangezien meer filmliefhebbers de vele voordelen ontdekken van het online streamen van films. Een van de grootste dvd-verhuurbedrijven meer dan 800.000 abonnees in een periode van drie maanden, meldt Fox News, en andere abonnees naar verwachting volgen. Technologie-analist Rob Enderle vertelde verslaggevers: “De toekomst is nu duidelijk aan het streamen – het is slechts een kwestie van tijd voordat alle op schijf gebaseerd media verouderd raken.”

Dit is niet vreemd als je kijkt naar deze vijf manieren hoe het leven zal veranderen:

1. Bespaartijd. Trekken naar de videotheek van verhuurbox, het vinden van een parkeerplaats en vervolgens door de gangpaden zoeken naar uw favoriete titels, kost misschien niet veel moeite, maar er is meer drukor de dan fde films ken online te neer ploffen online zien.

2. Bespaar geld. De kosten van het huren van een dvd-film kunnen grote hoog zijn. Toegegeven, het zijn niet de dubbele cijfers je nu volgende om een ​​​film Streamplayers.nl in de bioscoop te zien, maar het kan ook gaan met late vergoedingen die snel kunnen bereiken. Abonnementen op het streamen van films kunnen onbeperkte weergave bieden voor een enkele vergoeding van een prijs per film die langdurig minder is dan het huren van een dvd.

3. Vermijden. Online films bekijken van de beschikbare titels altijd beschikbaar zijn. U wordt niet langer gebruik met een lege dvd-doosje dat wacht op een andere gebruiker om de film terug te sturen, en u zit ook niet met meer video’s van slechte kwaliteit. Streamingtechnologie biedt een helder, helder beeld met verbeterd digitaal geluid.

4. Ontvang onmiddelijke bevrediging. De technologie is in de loop der jaren enorm verbeterd, met snellere downloads en gebruik dan ooit tevoren. Trouwens, de online films moeten nog de litanie van trailers of omvatten omvatten die nu aan het begin van veel dvd’s gepropt. Dat alleen al is het bekijken waard.

5. Krijg een vliegende start voor de toekomst. U zult al een beginnende golf van films kijken in de plaats van woedend van te zijn wanneer dvd’s nog duurder en moeilijker te vinden worden.

Dus hoe doe je het? De meeste nieuwe tv’s en dvd-spelers hebben al een ingebouwde internetverbinding. Als dat niet het is, kunt u een dvd-speler kopen met de mogelijkheid van een verkoop goedkoop apparaat dat speciaal is ontworpen om online inhoud naar uw tv te streamen. Alleen omdat technologie het is, betekent dit niet dat moeilijk of moeilijk te gebruiken is. Het streamen van films kan snel, gemakkelijk en vol voordelen zijn – en het geld dat u bespaart, kan worden besteed aan popcorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *